loader

Masko Mobilyacılar Sitesi 15-B Blok No: 23-25 Başakşehir / İstanbul / TÜRKİYE

Mobilya Ve Dekorasyonda Tamamlayıcı Ürünler

Mobilya Ve Dekorasyonda Tamamlayıcı Ürünler | Celal Duman Mobilya - MASKO

Tamamlayıcı ürünler, ev dekorasyonunuzu daha şık bir hale getiren aksesuarlardır. Celal Duman Luxury Furniture tarafından isteğe uygun üretilebilemektedir.

Yaşam alanlarının daha şık bir hale gelmesini sağlamak, mobilyayı tamamlamak ve güçlü bir stil oluşturmak için tamamlayıcı aksesuarlar kullanmamız şart!

Geri planda tutulmadığı zaman evinizdeki tüm dekorasyonu değiştirebilecek olan mobilya tamamlayıcı ürünler son zamanlarda hem iç mimarların hem de dekorasyonu yaptıran kişilerin tercihi oluyor.

Aydınlatma Aksesuarı

Bilimsel olarak da kanıtlanmış olan ışığın insan üzerindeki etkisi aynı zamanda da mobilyadaki etkiyi değiştirebiliyor. Detayların birleşerek oluşturduğu aydınlatma modelleri çok şık bir ev dekorasyonunu mahvedeceği gibi kötü bir dekorasyonu sahip olan evi de daha şık bir hale getirebilir. 

Gerek seçmiş olduğunuz aydınlatmanın modeli gerekse de vermiş olduğu ışık ile doğru orantılı olan aydınlatma aksesuarının kalitesi, evlerinizde bambaşka bir havaya gireceğinden emin olabilirsiniz. 

Özellikle son dönemlerde daha çok rastladığımız ahşap ayaklı lambader modelleri hem luxury dekorasyonlarda hem de modern ev dekorasyonlarında sıklıkla karşımıza çıkıyor.

Elbetteki Sehpalar

Sehpa, tamamlayıcı mobilya aksesuarı ya da tamamlayıcı ürün dendiği zaman ilk akla gelen parçaların başında geliyor diyebiliriz. Genellikle fonksiyonel olma özelliği ile ön plana çıkan sehpa modelleri, aslında sadece bundan ibaret değil.

Şıklığın bir yansıması olan sehpa modelleri, yeni ev dekorasyonlarında fonksiyonelliği ile değil şıklığı ile ön plana çıkıyor. Ahşap sehpa modelleri, mermer sehpa modelleri, metal sehpa modelleri derken her alana uygun olan sehpa modeli üreten Celal Duman Furniture evlerinize karakter kazandıran sehpa modellerini seçerken özenli olmanızı tavsiye ediyor!