loader

Masko Mobilyacılar Sitesi 15-B Blok No: 23-25 Başakşehir / İstanbul / TÜRKİYE

Dekorasyonda Metal Kullanımı

Dekorasyonda Metal Kullanımı | Celal Duman Mobilya - MASKO

Ev dekorasyonunda ve mobilyada "metalin" yerini blog yazımızdan okuyabilirsiniz.

Yeni sezonda metal mobilya modellerini sıklıkla görmeye başladık. Gerek ayak detaylarında olsun gerekse de mobilya tasarımının tamamında olsun kullanılan metal malzemesi; luxury mobilya dekorasyon tarzının da aynı zamanda temelini oluşturuyor.

Gösterişli ve aynı zamanda da şıklık açısından modüllerin yüksek olduğu ev dekorasyonlarında, metal tasarımlar hem küçük ev dekorasyonları için hem de büyük ev dekorasyonları için avantaj sağlamaktadır. Kişisel zevkler, hayat akışı ve güzellik algısı bağlamında bakıldığı zaman iç mekan düzenlemelerinde metal yoğunluklu olarak hayatımıza girdi ve yeni dönem mobilya trendlerini de belirliyor.

Mobilyadan aksesuara geniş bir kullanım alanı bulunan metal mobilya ve metal aksesuarlar; elegan ve yüksek gösterişli görünümü ile luxury ev dekorasyonunuzda kendini gösteriyor.

Şimdi gelin blog yazımızda bronz metal, gümüş metal ve siyah metal modellerinin nasıl dekore edilmesi gerektiğini ve mobilyadaki yerini inceleyelim.

Bronz Metal İle Dekorasyonunuzu Isıtın

Dekorasyonda görkemli, göz alıcı ve daha sıcak bir hava yaratmak adına kullanılan bronz metal mobilya aksesuarları; salon ve yatak odalarında sıklıkla kullanılmaktadır. Genç bir görünüme sahip olan bronz luxury mobilya modelleri, özellikle koyu renkler ile kullanıldığı zaman çok şık bir görünüme sahip olabiliyor.

Gümüş Metal Mobilya ve Aksesuar Modelleri

Zamansız mobilya tasarımlarında en çok kullanılan malzemelerden biri de gümüş ışıltısına sahip olan gümüş metal mobilyalar ve metal aksesuarlardır.Özellikle luxury yemek odası takımlarında kullanılan bu metal detaylar; antrasit ve gri renkli kumaşlar ile çok şık bir görüntü yaratmaktadır.

Siyah Metal Son Zamanlarda Çok Moda

En sık kullanılan metallerin başında gelen siyah metal mobilya modelleri; dresuar, masa, sehpa, konsol ve tv ünitesi gibi başlıca mobilyalarda kullanılmaktadır. Dekoratif olarak daha çok kullanılan bu metaller, siyahın ciddi havasını daha şık bir hale getirmektedir.

Celal Duman Mobilya olarak luxury mobilya modelleri ve luxury dekorasyon örnekleri ile sizlere en kaliteli metal mobilya tasarımlarını sunuyor ve iç mimarlık desteğimiz ile istediğiniz, ihtiyacınız olan dekorasyonu projelendiriyoruz.

Metal mobilya örneklerimiz, en kaliteli malzemelerden ve trend dekorasyon fikirlerinden esinlenerek üretilmiştir.